Tarifele şi livarea

Costul transportului este de 15 ron prin Posta Romana. Pentru livrare prin curier, trebuie achitata comanda 100% in avans, iar pretul transportului va fi suportat de clienti la ridicarea comenzii, aceasta difera de localitate.

Nu putem garanta îndeplinirea tuturor comenzilor conform informaţiilor de pe site. Garantam că ne străduim. Se poate întâmpla ca unele titluri să nu fie disponibile, chiar dacă, pe site apar în stoc sau cu stoc limitat. Termenele de livrare menţionate nu depind numai de noi ci şi de furnizorii şi de curierii noştri. Fiecare informaţie de la tine ne poate îmbunătăţi activitatea. Cu fiecare problemă rezolvată, serviciile noastre vor deveni mai bune.

Datele tale

Datele stocate despre tine sunt sigure. În primul rând pentru că noi considerăm asta o dovada de respect. Apoi, pentru că avem legi:  Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare. Stocăm informaţiile tale – numele, adresele de emailuri, telefoane, cnp, datele firmelor tale, comenzile efectuate etc – pentru a-ţi putea asigura servicii cât mai bune. Pentru noi este important ca livrarea produselor comandate să fie cât mai promptă, documentele emise să fie corecte (facturile, chitanţele) iar navigarea pe site să-ţi fie cât mai uşoară şi plăcută. În acest scop monitorizam folosirea site-ului şi realizăm statistici pe baza datelor culese.

Conform aceleiaşi legi, nr. 677/2001, ai dreptul să accesezi şi să intervii asupra datelor tale, cum e şi normal dealtfel.

Comenzi personalizate

PENTRU COMENZI PERSONALIZATE TREBUIE NEAPARAT PLATIT 50 % IN AVANS! NU PERSONALIZAM SI TRIMITEM FARA AVANS! Nu ne asumam raspunderea pentru numele gresite lasate in comanda, se pot modifica pe urma pe raspunderea clientului si contra cost.

Comenzi externe

Pentru livrarea in afara Romaniei taxele postale/ de expeditie vor fi de 30 euro pana la 5 kg prin posta romana.

Comenziile pot fi platite prin paypal selecatat varianta   sau $ de sus de pe site. Plata se mai poate face in avans in contul de mai jos sau prin MoneyGram sau Western Union. Este obligatoriu sa ajunga exact suma de pe factura. Suma de plata in EURO SAU DOLAR  va fi afisat la fiecare produs daca bifati sus pe site moneda dorita.

Dupa efectuarea transferului bancar, va rugam sa ne comunicati lucrul acesta pe adresa de email: librariact@yahoo.ro sau tel: 0763 630345

ATENTIE! Coletul se expediaza numai dupa ce vom primi o confirmare din partea dvs si se primesc banii.

 

CONT EURO

  • RO94 RZBR 0000 0600 1673 1104
  • Deschis la RAIFFEISEN BANK
  • COD SWIFT RZBRROBU
  • Titular cont: IACOB EMANUEL PETRE

PLATA PRIN MoneyGram sau Western Union se fa face pe numele de IACOB SIMINA ANDREEA

 

Returnarea produselor

În acest sens, vom respecta prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000  privind regimul juridic al contractelor la distanţă, cu modificările şi completările ulterioare, prin care cumpărătorul (numai în condiţiile actului normativ menţionat) are dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca în situaţia în care consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese de la acesta, în condiţiile legislaţiei. Pentru comenzile personalizate NU se accepta returnare!

Deasemenea, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Pe româneşte, dreptul să renunţi la produsele pe care le-ai cumpărat în termen de 10 zile de la ziua cumpărării. Ni le trimiţi înapoi şi noi îţi returnam banii in maxim 30 de zile. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invoci niciun motiv. Ar fi însă drăguţ să ne oferi o explicaţie ca, pe viitor să putem evita situaţiile de acest gen.