Categorii

Livrare si transport

Comenziile vor fi livrate în cel mult 48 de ore. La scurt timp după confirmarea comenzii de către noi prin e-mail (3-5 zile), tu ar trebui să primești în căsuță poștală un aviz care să te înștiințeze de sosirea comenzii. Dacă au trecut mai mult de 5 zile și încă nu ai primit nici un aviz atunci este timpul să mergi la oficiul poștal de care aparții să întrebi de colet.

Preţurile afişate pe site includ TVA. Costul transportului este de 10 ron prin Posta Romana. Pentru livrare prin curier, trebuie achitata comanda 100% in avans, iar pretul transportului va fi suportat de clienti la ridicarea comenzii, aceasta difera de localitate.

Pentru livrările în afara ţării, tarifele vor fi comunicate pe email.  Sistemul nu adaugă automat un cost de transport pentru aceste comenzi la finalizarea lor.

Comenzi externe

Pentru livrarea in afara Romaniei taxele postale / de expeditie vor fi de 20 euro pana la 10 kg. Peste 10 kg + 2 euro kg in Europa prin Atlassib. Prin Posta va costa 15 euro. In America si alte tari taxa de transport este 20 de $.

Plata se va face in avans in contul de mai jos sau prin MoneyGram sau Western Union. Este obligatoriu sa ajunga exact suma de pe factura. Suma de plata in EURO SAU DOLAR  va fi afisat la fiecare produs daca bifati sus pe site la mijloc moneda dorita. 

Dupa efectuarea transferului bancar, va rugam sa ne comunicati lucrul acesta pe adresa de email: librariact@yahoo.ro sau tel: 0763 630345

ATENTIE! Coletul se expediaza numai dupa ce vom primi o confirmare din partea dvs si se primesc banii.

 

 CONDITII DE TRANSPORT

 POSTA ATLASSIB

- Pentru Europa (Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia): 

Pentru tarile de mai sus taxa de transport este de 20 euro pana la 10 kg, peste 10 kg + 2 euro kg

Daca nu aveti agentie sau nu circula autocarul Atlassib nu va putem trimitem comanda!


TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA

- Taxa de transport in Europa este de 15 Euro si 20 de $ in America si alte tari

- Plata transportului se va face de catre client, tarif care va fi inclus in costul final al comenzii anuntat pe mail.

Pentru alte propuneri sau intrebari, va rugam sa ne contactati pe email: librariact@yahoo.ro sau tel: 0763 630345

 

 CONT EURO – RAIFFEISEN BANK (PENTRU CEI DIN AFARA TARII )
 

  • RO94 RZBR 0000 0600 1673 1104
  • COD SWIFT RZBRROBU
  • Titular cont: IACOB EMANUEL PETRE

 

PLATA PRIN MoneyGram sau Western Union se fa face pe numele de IACOB EMANUEL PETRE

 

Despre noi

Oferim o gama larga de produse fara a depune efortul de a cauta prin diferite magazine.  Va stau la dispozitie Emanuel si Simina Iacob, pentru comenzi, ajutor si nelamuriri. Cărţi, Biblii, cadouri pentru colecţia dumneavoastră personală sau pentru plăcerea celor dragi.